Skriv & posta inlägg

Skriv gärna inläggets text off-line. Sen

1. logga in på tigerns tigerbloggens inloggningssida med
    – användarnamn & lösenord     *)
2. i Adminpanelen,
    – klicka Inlägg -> Skapa nytt
3. i Skapa nytt inlägg,
    – i högerspalten / Kategorier, välj Bloggar + <ditt bloggarnamn>           (viktigt !)
    – i rubrikfältet, skriv rubriken för ditt inlägg, och i textfältet, skriv / kopiera in texten;
    – vill du ladda upp en bild, klicka Lägg till media -> Välj filer -> browsa till bildfilen ->
       -> Open -> Insert into post
    – i högerspalten / Publicera, klicka Publicera

Ditt blogginlägg ska nu synas på startsidan och under Bloggar -> <ditt bloggarnamn>

Du får per e-post ett meddelande om nån kommenterar ditt inlägg. Tycker du att kommentaren strider mot netiketten eller är osaklig kan du logga in och ta bort den.

—–
*) som du fick av webmaster (anv.namn) och systemet (lösenord) när du installerades som tigerbloggare.

Comments are closed.