Ny Tids och Tigerns höstfest

Köksbordsfattigdom anno 2012

Medan valutor krisar, regeringar gungar och aktier störtdyker ute i den stora världen sitter allt fler människor runt köksbord runtom i Finland och räknar och räknar och får inte siffrorna att gå ihop.

I samarbete med Arbis och Ny Tid arrangerar Tigern fredagen den 9.11 på Arbis en paneldiskussion om fattigdom i dess mest konkreta form. Medverkar gör bl.a. den svenska journalisten Rebecka Bohlin, aktuell med boken De osynliga – om Europas fattiga arbetarklass, Mathias Rosenlund, Jenny Kajanus och Ny Tids chefredaktör Fredrik Sonck. Mat, musik och mingel !

Tigern står för traktering men festdeltagarna får gärna stödja föreningen och Ny Tid genom att betala en valfri summa för mat och dryck.

Evenemanget är ett samarbete mellan Arbis,   Ny Tid och Tigern.

Alltså fredag 9.11 kl 19, på Helsingfors Arbis, Dagmarsgatan 3, festsalen. Välkomna !