Svenska rasister går bananas, eller Män som hatar flickor

Nu verkar allt utanpåverk rämna från försöket att bygga ett salongsfäing fascistiskt parti i Sverige. I dagarna avslöjade den eminenta nättidningen Inte rasist men…, hur Sverigedemokraternas blog (eller ”partinära hemsida”) Avpixlat hängt ut några flickor som klottrat protestslogans med gatukritor (vars färg är vattenlöslig och lätt att ta bort) på några stenar där Sverigedemokraterna skulle ha utomhusmöte.

I sin uthängning publicerar Avpixlat de 16-17-åriga tjejernas namn, deras facebook-uppgifter, och andra adress-uppgifter. Under de dagar som följt har en hämningslös orgie i hat på olika sociala medier mot tjejerna, utbrutit.

Det har rört sig om sexualsadism, hot om våldtäkter, gruppvåldtäkter, våld, man har skällt dem för att vara nazister, antidemokrater etcetera.

Tidigare har Sverigedemokraterna frenetiskt påstått att Axpixlat är en självständig sida (trots att motsatsen gång efter gång bevisats i rikspressen). Men med den här affären verkar de slutgiltigt vilja bekräfta det alla redan vet.

Avpixlat är på alla sätt Sverigedemokraternas blogg. De hänger ut flickorna för att hämnas att SD-funktionärer var tvungna att tvätta några stenar innan partimötet. Och SDs aktivister har medverkat i den lynchmobb som varit lös i flera dagar nu.

Typiskt har hatet och hoten man givit uttryck för varit precis det slags våld man tillskriver stereotypen muslimerna. Utan att Avpixlats egna hatare sett det ironiska i det.

Sverigedemokraterna är inte längre partiet för Män som hatar kvinnor, de har i stället blivit partiet för män som hatar flickor.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.