Wise Words

In today’s Hbl (of Sö 25.08.2013) there was in “Kåserat” by Marianne (on p.28) a formulation which really struck a chord in my mind: “I dag vet jag inte vad som är värre: att få en negativ kritik, eller att inte bli recenserad alls.” This way describing both possibilities as pretty negative …

And it does fit nicely with the fate of anybody writing in Tigern’s blog: However much you write, the response is Absolute Zero. If the texts were on paper one could imagine that people were at least (and possibly) using them to wipe their behinds with them (= hurray, some use!), but as the texts will usually just appear on a screen, even this chance to be of use is thwarted.

Which, altogether, leaves a somewhat empty feeling …

This entry was posted in Bloggar, Ernst. Bookmark the permalink.

One Response to Wise Words

  1. Bert says:

    Tigerns blogg startade i april och är alltså bara fyra månader gammal och av dessa fyra månader har dessutom största delen varit sommarmånader när folk kanske inte är speciellt aktiva på webben. Av de sex personer som tills vidare lovat blogga har egentligen bara tre kommit igång. På webben kan det hända snabbt – om det vill sig – att en blogg lyfter och en sk community börjar samlas kring den. Så låt oss hoppas ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.