Fascistiska Sverigedemokraterna försöker tysta kritikerna

Sveriges största fascistiska parti utsätter nu den kritiska hemsidan Inte rasist men… för massiva så kallade DDoS-attacker, som i korthet går ut på att genom överbelastning tvinga hemsidan att stänga. Ni som följt den svenska debatten eller läst min förra post på Tigern.fi, vet att partiet för några dagar sedan hyllades som ett demokratiskt parti, vars ledare det är större synd att kasta tårta på än självaste kungen.

Det är måhända inte Jimmie Åkesson själv som ligger bakom DDoS-attackerrna, utan snarare de sverigedemokratiska “fotsoldaterna,” som nu  demonstrerar hur rätt historikern Henrik Arnstad har då han menar att Sverigedemokraterna faktiskt är ett fascistiskt parti.

Sverigedemokraterna centralt är förstås medskyldiga till DDoS-attackerna. Och de ska självklart inte lyckas tysta sina kritiker den här gången heller, så därför publicerar jag här det inlägg som verkar ha orsakat attacken:

IRM vs Björn Söder i SVT Debatt – vi reder ut Söders lögner


I torsdagens SVT Debatt deltog Henrik (jag) från IRM i en debatt om den numera rikskända ”tårtningen” av Jimmie Åkesson. SD:s pressekreterare Björn Söder var vår huvudmotståndare trots att vi som Söder anser att tårtning är ett riktigt dåligt sätt att bemöta SD. Söder kom dock med en hel del minst sagt märkliga påståenden som vi känner att vi bör reda ut.

Påstående nr 1:

Carlito: SD är det enda partiet som i principprogrammet uttrycker att man kan upphöra att vara svensk om man inte följer SD:s definition av identitet och kultur.

Björn Söder: Det är rent nonsens.

Sanningen: Citat från SD:s principprogram sida 11: ”På samma sätt som den som är född in i en annan nation senare i livet kan bli en del av den svenska nationen menar vi också att man även som infödd svensk kan upphöra att vara en del av den svenska nationen genom att byta lojalitet, språk, identitet eller kultur”

Påstående nr 2:

Carlito: Så Thoralf Alfsson har aldrig uttryckt att han är en islamofob?

Björn Söder: Jag tror inte han har sagt att han är isamofob, nej.

Sanningen: Citat från Thoralf Alfssons blogg: ”Jag är islamofob och jag kan överhuvudtaget inte förstå att någon med kristen uppväxt kan vara något annat än islamofob.”

Påstående nr 3:

Björn Söder: Man avhumaniserar SD när man kallar oss för rasister.

Sanningen: Att kalla en rasist för rasist är inte avhumanisering. Att vara rasist är avhumanisering. /Tore Kullgren

Påstående nr 4:

Carlito: Jimmie Åkesson säger ju själv att islam är det största hotet sen andra världskriget.

Björn Söder: Nej nu är det fel igen. Det var Aftonbladet som satt den rubriken. Det står inget sådant i debattartikeln.

Sanningen: Öhh, jo det gör det:

BYgEsgSCIAALlL8

För att vara på den säkra sidan så har ni två citat till från partitoppen.

BYgLbZ1CQAAHMau

BYf-9hfCQAAWMYX

Det finns fler saker vi skulle kunna bemöta, men jag tror ni fattar poängen. Vi vill passa på att tacka alla ni där ut som stöttat oss, vi kan inte ens börja beskriva hur mycket era fina ord värmde! Ett speciellt tack till Carlito som var grym i debatten.

***UPPDATERING*** 

Vi fick en förfrågan om att reda ut Söders befängda påståenden/förnekanden gällande järnrörsskandalen. Vi har skrivit om alla lögner i detta inlägg: SD-topparnas lögner – vi har hela listan

Här har ni även en lista som belägger allt det vi sa om SD:s plattform på nätet, Avpixlat:

This entry was posted in Bloggar, Joacim. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fascistiska Sverigedemokraterna försöker tysta kritikerna

  1. Ernst Mecke says:

    Thank you indeed for a very good and careful piece of work!
    Now one has still to hope that many will read it (especially some who are willing and able to do something against racism/islamophobia also in Finland …)!

  2. Joacim Blomqvist says:

    Thank you Ernst – after this piece the article was spread in at least ten or more blogs and newspapers. :). It seems like Tigern took part in a miner uprising, and we was carring the flag for a while

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.