Sagolandet går till extraval

Att vi svenskar bor i ett sagoland bevisas inte endast av att vi här i landet har kung och drottning, prinsar och prinsessor. Vi påstår ju dessutom att vi bor i en demokrati. Trots att 13 procent just bestämt att 87 procent ska gå till nyval till det facila priset av en kvartsmiljon kronor.

Det var då vårt lokala fascistiska parti Sicherheitsdie…flåt…Sverigedemokraterna (både den traditionella nazistiska säkerhetstjänsten och de svenska fascisterna förkortas som bekant SD), som idag fällde Miljöpartiets och Socialdemokraternas budgett och därmed tvingade de fram ett extraval i mars. Beslutet påhejades av vår förre utrikesminister, den misstänkta krigsbrottslingen Carl Bildt och stöddes av en vingbruten “allians.”

Sammanträdet i riksdagen leddes av talman Björn Söder som tycker att det är lämpligt att hångla med SS-veteranen Franz Schönhuber, och som vid åtskilliga tillfällen visat sig förakta allt vad demokratiska spelregler heter.

Nu finns det en del olyckskorpar som kraxar att vi ännu inte nått den politiska botten, kanske består Sverige verkligen av femton procent fascister eller varför inte 33.1 procent, som vill belöna en stark ledare, diktatur och rasism? Kanske kommer skitstövlarna kräva att få bilda regering efter extravalet?

Måtte det inte gå så. Låt oss hoppas att de andra har rätt. Att väljarna straffar SD för att de ställt till med kaoset, och alliansen för deras sabotage mot regeringen.

En stilla midvinterbön

This entry was posted in Bloggar. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sagolandet går till extraval

  1. Bert says:

    Och sen får man ju hoppas att Feministiskt Initiativ kommer in den här gången.

  2. Joacim Blomqvist says:

    Jupp det vore mycket bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.