Ny Tids sommarfest 11.6

Välkommen på Ny Tids som­marträff torsdagen 11.6 kl 17 framåt på Ome­na­puutalo vid Lappvikens sjuk­hus­område i Helsingfors !

På programmet står opreten­tiöst häng med lite mat och dryck, utedass, strand och myggor, musik och mingel. Ta gärna med egen grillmat och dryck. Ny Tid bju­der på nåt smått om du råkar kom­ma tom­hänt.

Klockan 18 håller vi en liten diskussion om Ny Tids ekonomiska trångmål och om hur just Du kan hjälpa till att få skutan på rätt kurs. Vi försöker också fixa lite livemusik.

Omenapuutalo är en gammal mysig trästuga omgiven av Lappviksparken, och om det inte regnar kan man sitta utomhus och umgås, så ta gärna med picknickfiltar eller fältstolar om du har möjlighet. Behändigast tar du dig till Omenapuutalo med spårvagn nummer 8; huset ligger ca 200 m från Maria sjukhus hållplats. Eller promenera dit på tio minuter från Gräsvikens metrostation. Adressen är Lappviksvägen 1, det är vid slutet av Lappviksvägen.

Man kan droppa in från kl 17 framåt och vi finns på plats fram till midnatt. Vi uppbär en frivillig inträdes(=stöd)avgift. Välkommen !

This entry was posted in Evenemang. Bookmark the permalink.

Comments are closed.