Ny Tids kampanjdag 30.8

Tema: Hur ska vi säkra Ny Tids framtid?

Plats: Ny Tids redaktion, Kabelfabriken, Tallbergsgatan 1, Helsingfors
Tid: Sö 30.8 kl. 12 – 18 (fritt att komma och gå under dagen)

Ungefärlig tidtabell:

12:00 Redaktionen informerar om det rådande ekonomiska läget, samt prenumerationer, och Tigern kan säkert också ge en update på medlems- och medelläget. Janne&Lasse presenterar utkastet till handlingsplan för hösten. Information om ombudsverksamheten och presentation av resultaten från Ny Tids läsarundersökning. Diskussion.

13:30 Telefon- och mejltalko. Vi funderar på vilka personer som kunde engageras i kampanjen på olika sätt och försöker få tag på dem.

15:00 eventuell kaffe/lunchpaus

15:30 Planering av höstens programpunkter: Mässor, tillställningar på olika orter. Vem har kontakter var, och vilka möjligheter finns det att ordna jippon i samarbete med andra organisationer etc på orter där Ny Tid har låga prenumerationssiffroro.

16:30 Diskussion fortsätter: Hur göra Tigern mer synlig? Hur nå ut till fler annonsörer? Vilka kontakter har vi till annonsörer? Information om Ny Tids nya annonsstrategi. Var kan man sälja lösnummer av tidningen och Ny Tids böcker? Övrig diskussion om ämnen som dykt upp under dagens lopp.

Vi kommer att hyra en pins-maskin och folk får under dagen som rullar på turas om med att göra Ny Tid-pinsar. Vi funderar också på övrigt kampanjmaterial. De gamla t-skjortorna börjar ta slut, vi borde göra nya med Ny Tids nya logo. Övrigt kampanjmaterial?

Ny Tid bjuder på kaffe och nån slags lätt lunch. Meddela gärna om ni kommer ([email protected]), så vi vet för hur många vi ska räkna. OBS! Man måste inte vara med hela dagen! Men trevligt om ni stannar så länge som möjligt.

VÄLKOMMEN !

This entry was posted in Evenemang. Bookmark the permalink.

Comments are closed.