Fisksoppskalas 30-31.7

Kom på Vänsterförbundets svenska landsstyrelses fisksoppskalas på Högsåra 30-31.7 !

Ny Tids chefredaktör Janne Wass föreläser om hur man når ut i media i digiåldern: webbsida, blogg eller Instagram-feed? Hur formulera pressmeddelanden, puffar eller material för sociala medier? Efter föreläsningen workshop; diskussion om och förberedelser för kommunalvalet.

Middag, bastu och kvällssamvaro. Ta gärna med gitarr eller andra instrument !

Fisksoppskalaset försiggår på Högsåra pensionat, dit du kommer med färja (30 min, gratis) från Svartnäs i Kasnäs (alltså inte från gästhamnen) kl. 9.30 & 12.00. Färjan återvänder på söndag kl. 10.00, 12.30 & 15.30. Samåkning från Dalsbruk ordnas. Mer information får du av Kristina Hakola-Wass, karinmaria5(at)hotmail.com, 040 7420165. Anmälningar senast 25.7 till henne.

Fisksoppskalaset startar lördag 30.7. kl 13 och är gratis (frivilliga donationer mottages)

This entry was posted in Evenemang. Bookmark the permalink.

Comments are closed.