Vill vi ha koncentrationsläger ?

Nu diskuteras hur man ska förhålla sig till medborgare som är såpass civilt olydiga att de kan tänka sig hjälpa asylsökande och eventuellt till och med hjälpa såna asylsökande som fått avslag på sin asylansökan att gå under jorden, att hålla sig undan polisen som kommer för att skicka dem ’hem’.

Sipiläs regering verkar förbereda sig för att ta till gamla beprövade metoder. Ta fast alla som fått negativt asylbeslut, i synnerhet om de är muslimer, och för dem snarast möjligt till i hast uppförda koncentrationsläger – på Sveaborg ? – för att förhindra att de går under jorden och radikaliseras.

Kriminalisera alla som försöker hjälpa eller gömma dem, oftast hittas ju sådana individer inom den så kallade tolerantian, inom vänstern eller de gröna, ofta lättledda kvinnor. Håll också ett öga på kyrkan. Starta en speciell avdelning inom SkyPo för att spåra upp papperslösa och deras sympatisörer. Starta också vid inrikesministeriet en ordentlig propagandaavdelning för att få folk att äntligen inse att papperslösa egentligen inte är medmänniskor utan allmänt slödder och terrorister som bara vill snylta och parasitera på vår välfärd och när de blivit tillräckligt många avskaffa demokratin, bygga moskéer, bränna kyrkor och införa sharia. Starta också angivartelefoner dit laglydiga och patriotiska medborgare kan ringa och rapportera om grannar som verkar ha misstänkta kontakter eller åsikter.

Ja, och när de presumptiva terroristerna en gång förpassats till dessa läger kunde de ju enligt sunda kapitalistiska principer med fördel utnyttjas som billig arbetskraft – dvs för en gångs skull göra lite nytta för sig – i stället för att bara tära på våra annars också knappa resurser – naturligtvis under sträng bevakning för att förhindra ytterligare flyktförsök.

 

 

 

 

Skämt åsido, nu borde vi i förebyggande syfte ASAP starta en kampanj för att villkorslöst hjälpa asylsökande som fått avslag på sin ansökan, alltså utan hänseende till om polisen eventuellt anser det vara kriminellt. Dessutom borde folk direkt uppmanas till sån här civil olydnad så att regeringens mer eller mindre förtäckta hot om straffpåföljd skulle kunna prövas.

This entry was posted in Bert, Bloggar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.