Till Gamlas !

Äntligen har nån – en ryss naturligtvis – kommit på en vettig lösning för alla dessa finska män som beklagar sig över att finska kvinnor är överviktiga, sura och har otvättat hår.

Tidigare måste ju dessa män importera en foglig liten kvinna från Thailand och underhålla henne ekonomiskt eller gå till en prostituerad (oftast från Rumänien) och riskera att torska och åka dit för sexköp.

Men nu är problemen över, åtminstone i Helsingforsregionen. Den innovative affärs­man­nen Konstantin har nämligen i Gamlas öppnat en bordell med sexdockor, tydligen filial till ett likadant etablissemang i Moskva.

Bara fem km norr om Helsingfors absoluta centrum kan man (!) alltså gå in på etablisse­manget och välja bland damer som är allt annat än överviktiga, inte det minsta sura och alltid har nytvättat hår, både upp- och nertill. Och inte behöver man tala med dem heller, varken på thai, rumänska eller ens finska, det går bra att tiga mest hela tiden, vilket ju finska män brukar föredra. Priset lär vara ytterst facilt, hundra euro i timmen och när man slipper smalltalk kan ju hela timmen användas effektivt.

Bordellägaren som vill vara anonym – heter säkert inte Konstantin på riktigt men är tyd­ligen nog ryss – påstår att bordellen är bra för män som har komplex, är blyga eller har olika handikapp. Men jag misstänker att målgruppen nog egentligen är dessa misogyna finska män som är rädda för självständiga finska kvinnor som eventuellt kan tänkas ställa vissa krav på de män som de vill ha sex med, efter samtycke dessutom. Här kan man skippa allt sånt tjafs, här är det raka rör liksom. Pang på rödbetan bara.

Man ska beställa tid här och kalendern lär vara fullbokad för lång tid framöver. Det finns tydligen en massa finska män som har komplex, är blyga eller har olika handikapp? Eller kanske bara är så tölpiga eller toxiska att ingen kvinna med självaktning eller självbeva­relsedrift vill ha nåt med dem att göra.

Verksamheten väcker olika reaktioner bland förståsigpåare. ”Inte moraliskt förkastligt eftersom det handlar om dockor”. ”Dockor som erbjuder sex är en del av automatiseringen i samhället (!)”.

Skämt åsido. En reaktion jag tycker är befogad – naturligtvis av en manshatande feminist – är att sex med dockor kan bidra till en förändrad syn på kvinnan, eftersom en docka kan behandlas precis hur man vill och då kanske det finns en risk att man (!) vill förverkliga samma sak med en människa senare.

This entry was posted in Bert, Bloggar. Bookmark the permalink.

One Response to Till Gamlas !

  1. Anders says:

    Hmmm….Det är kanske ingenting att vara så ironisk över att människor som är blyga, har komplex eller olika handikapp finns, både män och kvinnor, i rätt stort antal – inte bara i Finland. Det, är detta den sorts service man borde sälja åt dem är förstås inte helt självklart. Risken för att dockhantering förverkligas med en människa är knappast större än risken annars att människor hanterar andra människor på ett omänskligt sätt, bland annat i sexhandeln. Vilket inte heller är eller har varit särskilt ovanligt. Men måste nog säga att Konstantin lyckats utomordentligt väl med sin reklamkampanj utan att egentligen anstränga sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.