Tigern uppdaterad

De problem som vidlådde Tigerns webbplats efter att domänet åtetogs från esterna borde nu vara i stort sett åtgärdade.

Problemen berodde alltså i första hand på att det så kallade tema WordPress använder som layoutmall – WordPress erbjuder flera tiotals teman – var typ femton år gammalt och i dess html-kod hade (av mig 😳) manuellt gjorts vissa modifikationer som gjorde att temat inte automatiskt kunde uppdateras. Så nu har jag valt ett nytt modernt tema, Responsive, och gått igenom och ändrat alla de inställningar som behövdes för att få sajten att någotsånär likna den gamla Tigersajten.

Det mesta borde nu fungera behjälpligt. Meddela om kvarstående brister. Fel korrigeras ASAP och mindre finslip görs när andan faller på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.