Klubb Tigern inhiberas, Tigerns vårmöte hålls elektroniskt

I ljuset av måndagens tillkännagivande från Finlands regering om lockdown av det finländska samhället, har Tigerns styrelse med majoritetsbeslut slagit fast att vårens planerade Klubb Tigern-tillställningar inhiberas. Vidare beslöt Tigerns och Tigertexts styrelser att Tigerns vårmöte och Tigertexts bolagsstämma 28.4.2020 kommer att ordnas elektroniskt i stället för som fysiska möten.

Styrelserna utreder en vettig teknisk lösning så att så många som möjligt som är intresserade kan ta del i mötena. Vi återkommer med mer info då vi diskuterat frågan närmare. Dessutom kommer den skolningsdag som planerats för Tigerns verksamhetsutskott den 28.3 att skjutas på framtiden. Inte heller ordnas denna vår fler AfterWork-kvällar.

Vad gäller Ny Tids verksamhet, utkommer tidningen som vanligt under våren. Redaktionen arbetar delvis på distans, så det är inte nödvändigtvis någon på plats på Kabelfabriken alla dagar.

Vi kan också notera att Ny Tids redaktionstelefon givit upp anden (oklart om telefonen fått corona eller annat virus), men i brådskande situationer når man redaktionen via chefredaktör Jan Wass privata mobil, numret finns på nummerupplysningen.

Det är dramatiska skeenden på gång i samhället, och många är rädda och oroliga. Det bästa vi kan göra just nu är antagligen att visa solidaritet med varandra, både personer som insjuknar samt sådana som drabbas ekonomiskt och på andra sätt av samhällets åtgärder.

Ta hand om er, och ta hand om varandra!

Solidariska hälsningar,

Janne Wass
Tigerns verksamhetsledare

1 kommentar på “Klubb Tigern inhiberas, Tigerns vårmöte hålls elektroniskt

  1. Jag hör till en annan förening som sysslar med IT-handledning (för seniorer); efter att ha hamnat i samma coronapredikament beslutade denna förening att hålla sitt vårmöte som e-möte, med användande av Zoom. Karolinska Institutet tycks också använda Zoom och har på webben en liten guide för e-möten, varsågod: https://medarbetare.ki.se/e-moten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.