Bloggens funktioner haltar ännu märkligt

Tigerbloggen är tillbaka men många gamla funktioner är försvunna. Kommentarerna syns inte i samband med inläggen och alla gamla inlägg är också borta (utom de kanske 10 senaste). Jag märkte också att man bara kan skriva inlägg via Chrome-funktionen. Gamla Explorer gör allt ännu mer råddigt. Däremot råkade jag hitta alla gamla blogginlägg och också kommentarerna då jag var inne (inloggad) för att skapa ett nytt inlägg. Om man i det skedet i stället för att välja ”nytt inlägg” väljer bara inlägg så uppenbarar de sig alla plötsligt snällt i långa radre. Och här kan man också läsa kommentarerna. Men observera: Man måste vara inloggad för att kunna göra det, så utomstående kan inte läsa gamla inlägg eller gamla kommentarer (eller nya).

Jag har inte lust att skriva så värst mycket nytt i mitt inlägg nu då jag vet att hela bloggen ännu haltar. Det är mycket jag skulle vilja skriva om men väntar nu istället på att få nyheter om hur bloggen skall ”öppnas upp” för allmänheten. Eller gäller kanske coronareglerna också här: Bloggen öppnas inte upp ännu helt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.